Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Always on the run: Slash meets Kravitz


To "Always on the run" αποτελεί μια σημαντική μουσική συνεργασία, όπου δυο από τους πιο διάσημους και καταξιωμένους μουσικούς της ροκ συναντούνται : ο Slash γράφει παίζει τη κιθάρα του, όπως μόνο αυτός μπορεί,  και ο Lenny Kravitz τραγουδά. Οι δύο μουσικοί, που ήταν συμμαθητές στο γυμνάσιο Beverly Hills High Scool και η φιλία τους κρατάει χρόνια, ενώνουν τα μουσικά τους ταλέντα : το αποτέλεσμα είναι ρυθμός funky συνδυασμένος με hard rock, σόλο κιθάρα που σε καθηλώνει και δυναμικά φωνητικά. Ενα τραγούδι που δύσκολα μπορείς να  μην ακούσεις στο τέρμα

song info:
  • Το "Always on the run κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 1991 , στο άλμπουμ του Lenny Kravitz "Mama Said"  και ήταν και το πρώτο single του άλμπουμ.
  • Ο Slash αρχικά έγραψε το τραγούδι για τους Guns n Roses, αλλά επειδή ο τότε drummer του συγκροτήματος , Steven Adler, αδυνατούσε να παίξει (λόγω προβλημάτων από εξάρτηση στην ηρωίνη, λόγος για τον οποίο απολύθηκε!) ώστε να το συμπεριλάβουν σε στούντιο άλμπουμ τους, αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει για τη συνεργασία του με τον Kravitz.
  • Το τραγούδι έπαιξαν ζωντανά οι Guns n Roses με τον Kravitz στην κιθάρα και τα φωνητικά, όταν αυτός ανέβηκε ως "guest" στη σκηνή, σε συναυλία τους στο Παρίσι, το 1992.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου